Frivillig

Vi vil gjerne ha deg med som frivillig på mandaljazz!

Som frivillig på mandaljazz får du oppleve massevis av god musikk og mye moro sammen med en herlig gjeng sosiale, hyggelige og åpne folk. På mandaljazz er alle velkommen, og vi har frivilligroller som kan passe de fleste – alt fra bartender til bygging av telt eller ta imot artistene som kommer.

Frivillige etter endt arbeid
Frivillige etter endt arbeid

Vi er på utkikk etter engasjerte mennesker som ønsker å være med på å arrangere festivalen i 2024. Her kan du lese litt om de ulike gruppene du kan være med i som frivillig.

Til registreringsskjema

Les litt om de ulike gruppene

Artistvertskap

Som artistvert er du blant annet med på å gi artistene en hyggelig opplevelse på festivalen. Denne gjengen tar i mot artistene og sørger for at de får mat, drikke og svar på det de lurer på.


Bar

Her betjener du baren i teltet eller serverer mat på festivalområdet, enkelt og greit. Som bartender får du den beste utsikten til konsertene!

Tapping av øl fra tappetårn

Billett og merch

Her får du et hyggelig møte med alle gjestene på festivalen, når de skal veksle inn sin billett i et armbånd eller stempel. Du selger også blant annet t-skjorter og handlenett.

Salg av merch i bod

Forpleining og hygge

Denne gjengen sørger for at det er hyggelig å være frivillig. Det innebærer å lage mat til de frivillige, særlig i sjaueuka før festivalen, og arrangere hyggelige sosiale aktiviteter for de frivillige!

Morgenmøte og folk rekker opp hender

Foto og film

Både før og under festivalen trenger vi fotografer og filmfotografer. Det er ønskelig med noe erfaring.

Såpebobler på konsert

Kokk

Liker du å lage mat? Da kan du bli med å lage maten som serveres under festivalen, til både publikum, frivillige og artister. I matgruppa er det alltid veldig god stemning!

En kokk lager crepe

Sjauing og område

Denne gjengen har ansvar for å sette opp og rigge ned festivalteltet, gjøre festivalområdet fint, og rigge klart til festival. Bli med enten du er glad i løfte og bære, snekre, har estetisk sans, eller bare ønsker å være med i en hyggelig og sosial gjeng! Det er særlig behov for folk som har mulighet til å være med i uken før festivalen.

Noen henger opp mandaljazz-skiltet

Teknikk

Som teknisk sjauer jobber man på scenen med rigging under lydprøver og konserter. Noe teknisk erfaring er ønskelig.


Puh, det var mye greier! Men hvis du har lest helt ned hit, så er du kanskje interessert i å bli med som frivillig på mandaljazz? Da er det bare å melde seg på i skjemaet nedenfor!

Registrering

Tidligere frivilliggjenger

Frivilliggjengen 2023
Frivilliggjengen 2023
Frivilliggjengen 2022
Frivilliggjengen 2022
Frivilliggjengen 2019
Frivilliggjengen 2019
Frivilliggjengen 2018
Frivilliggjengen 2018
Frivilliggjengen 2016
Frivilliggjengen 2016
Frivilliggjengen 2014
Frivilliggjengen 2014

Generalsponsor

Hovedsponsorer

Sponsorer

Offentlig støtte

Samarbeidspartnere