Fresh Sounds

30. juni kl 13:30 // Grand // KJØP BILLETT 200,- + avg.

Vi gjentar fjorårets elleville musikalske eksperiment med Fresh Sounds! Fresh Sounds er en nomadisk konsertserie som bringer sammen musikere som vanligvis ikke spiller sammen og gir dem fritt spillerom til å utforske, leke, og kommunisere med hverandre gjennom musikk. I disse improviserte møtene kan alt skje! I år blir det i vår helt egne pop-up-bar på Grandgården.


Virgina Genta + Hans P. Kjorstad + Veslemøy Narvesen

Den italienske saksofonisten Virginia Genta kjenner vi fra Jooklo duo, hvor hun er kjent for sitt enorme musikalske temperament og register på instrumentet sitt. Hans P. Kjorstad revolusjonerer alt hva vi kan om felemusikk og tar strykeinstrumentene inn i fremtiden. Veslemøy Narvesen er sørlandets nye hot-shot innen jazz og improvisasjonsmusikk. Med finslipte teknikker utnytter hun hele trommesettets mulige flate og skaper helt unike lydlandskaper. Dette blir et førstemøte vi sent vil glemme.

Virginia Genta – saxofoner, div
Hans P. Kjorstad – hardingfele
Veslemøy Narvesen – trommerHenriette Eilertsen + Davide Vanzan

Henriette Eilertsen er en helt unik stemme innen norsk improvisasjonsmusikk. Fryktløs går hun inn i en hver situasjon med sin helt egne tilnærming til tverrfløyta. Hun møter David Vanzan som er den andre halvparten av Jooklo Duo. Vanzan er en utholden trommeslager, som koker over av kreativitet og friske musikalske idèer. Konserten blir et fantastisk møte på tvers av de improvisatoriske landegrensene.

Henriette Eilertsen – tverrfløyte
Davide Vanzan – trommer, div.One Out Of Town + Brian Sandstrom

One Out of Town er et musikalsk kollektiv som består fast av medlemmene Erik Kimestad Pedersen og Ole Mofjell. De to musikerne har samarbeidet i en årrekke i ørten forskjellige musikalske sammenhenger. Deres konsepter baserer seg på den totale frihet, og det vil være tydelig å høre under denne konserten hvor de møter den legendariske bassisten og multiinstrumentalisten Brian Sandstrom. Brian Sandstrom kommer fra Chicago og har jobbet med en rekke musikere. Med utgivelser blant annet på ECM med Hal Russels NRG Ensemble kan man tydelig få oppleve Sandstroms utrolig kreative måte å spille både kontrabass, gitar og trompet. Dette møtet blir garantert frilynt og fyllt med humor!

Erik Kimestad Pedersen – trompet, div.
Brian Sandstrom – kontrabass, el-gitar, lapsteel, trompet +++
Ole Mofjell – trommer, blåseinstrumenter