Riti Ritimo

Interaktiv forestilling om og med livets rytme

Lørdag 29. juni 13:00 Scene & Hobby
Riti Ritimo
Foto: Leikny Havik
Bilde av Kim Klev Tekst: Kim Klev

Vi lever alle i hver vår verden av rytmer. Rytme er et grunnleggende element som vi har med oss i hverdagen og som del av personligheten vår helt fra vi er født. Vi har hjerterytme, døgnrytme, rytme i språk, rytmer som har reist fra fjern og nær. Sammen viser vi til hvordan rytmene våre kan passe sammen med litt oppmerksomhet og omtanke.

Riti Ritimo er en interaktiv forestilling for barn der musikerne forteller, synger, og spiller blant annet perkusjon og det gambiske strenginstrumentet kora. Forestillingen tar med publikum på en rytmisk oppdagelsesreise gjennom sang og dans, hvor man blir introdusert til ny musikk og folkesanger fra ulike steder i verden.

Riti Ritimo består av Mariama Ndure, Karoline Wallace og Lius Machado. Mariama Ndure er musiker og performancekunstner med røtter fra Gambia, og spilte Nina Simone i det kritikerroste teaterstykket “I am Nina”. Karoline Wallace er sanger og komponist, og er en viktig skikkelse i den nye norske jazzscenen. Lius Machado er en musiker bosatt i Oslo med en dyp og personlig kjærlighet for brasiliansk musikk.

Billetten spanderes av mandaljazz og Scene & Hobby.

Medvirkende

  • Mariama Ndure
  • Karoline Wallace
  • Lius Machado

PS! Denne konserten spilles også kl. 11:00.

Konserten er gratis, men du må reservere plass med en gratisbillett.

Generalsponsor

Hovedsponsorer

Sponsorer

Offentlig støtte

Samarbeidspartnere